Tärnaby

img_3361
Tärnaby välkomnade mig på bästa sätt, med sol och klarblå himmel. Bussresan hit gick väldigt smidigt, trodde det skulle vara betydligt tråkigare än det sist och slutligen var. Väl framme var det full rulle fram till läggdags. Hade en hel del tvätt som behövde tvättas och så dagens träning. Kände mig rätt seg efter resan så blev en löptur till hängbron och tillbaka. Fick med mig Kaisa så det var kul, alltid roligare att löpa tillsammans. Det har verkligen blivit fort höst här i Tärnaby. När jag åkte för 1,5 vecka sedan var naturen mestadels grön, nu skiftar den istället i en massa olika färger. På finska kallas det "Ruska", vet inte vad det heter på svenska. Om någon av er vet får ni gärna hojta till, väldigt vackert är det i varje fall!
img_1789img_0994img_6096img_5522img_3994img_7381img_3873