Frustation

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA12240974_1244198732272636_3440882898181135224_o
För det mesta är jag glad och positiv, jag tycker livet är så mycket roligare om man tänker positivt och ser den ljusa sidan i allt.  Jag är ju finsk, och vi är "känd" för att vara ganska rak på sak och visa våra känslor. Så oftast visar jag väldigt öppen att jag mår bra och är glad. Men ibland kan även jag bli lite småsur och frustrerad, och oftast handlar det om att något med skidåkningen inte går som man tänkt sig. Skidåkningen betyder ju så otroligt mycket, det är mitt liv och därför vill jag ju hela tiden att allt ska löpa på för att utvecklas och prestera så bra som möjligt.DSC_2592I år har vi däremot haft otur, hittills iaf. Ni minns ju Juvasslägret, de gick ju inte så bra med tanke på att de var mera inställda dagar än skiddagar. Igår skulle ju gänget åka ner till Juvass (jag skulle åka ner på söndag). Efter ett antal timmar får de beskedet att Juvass är stängt och de var tyvärr tvungna att vända om och åka tillbaka hem till Tärnaby.
Detta betyder ju att vi än en gång måste göra om planerna. De flesta i vår grupp börjar tyvärr känna som jag, en slags frustration att inte kunna göra det vi gillar mest. Någonstans i baktanken vet man ju också att November och kval/ första tävlingar närmar sig och vi har knappt stått på skidorna.
OLYMPUS DIGITAL CAMERASå nu håller det på att planeras för fullt. Hoppeligen åker vi ner med skolan på torsdag mot alperna. Där stannar vi sedan ca. 2 veckor som planen ser ut nu. Ett annat alternativ som ryktas om är en annan glaciär i Norge. Ja, ni kanske förstår, allt är väldigt öppet just nu.
Efter lägret som kommer närmast har vi inte riktigt någon tydlig plan, men det klarnar säkert snart. Jag vet att jag kommer åka skidor i Oktober, antingen med skolan eller så på egen hand. Jag har ju mitt plugg som går på distans vilket innebär att jag kan vara var som helst i världen, så jag är inte bunden någonstans. Kommer hursomhelst inte sitta hemma i Tärnaby och vänta på vinter, åka skidor kommer det göras i höst på ett sätt eller annat! Längtan efter snö är enorm men just nu gäller det att inte stressa och ta dumma beslut utan att i lugn och ro komma fram till en optimal plan. Hojj vad mycket text det blev! Rätt skönt att skriva av sig ..:)
P1020128