24 h i Umeå

img_7148 img_2191Med dessa två tjejer reste jag till Umeå igår. Det visade sig att de skulle på kryssning med samma båt på samma tidpunkt som jag tänkt så det var ju perfekt att få sällskap på resan av två vänner. Jag hade bestämt tidigare att jag skulle stanna ett dygn i Umeå för att..
img_1736img_8730
Träffa min vän Elin och hennes lilla Elma som är bara 1 månad gammal. Blev kär i Elma på en mikrosekund, en så härlig liten tjej. Så det senaste dygnet har jag spenderat med Elin och Elma samt Elins kille Fredrik. Vi passade även på att besöka vår kompis Matilda som pluggar i Umeå. Jag och Matilda gick samtidigt på skidgymnasiet och vi spenderade mycket tid i Gällivare tillsammans. Jag har lärt känna mycket människor under mina år i Sverige men just dessa två har jag kommit extra nära. Vi ses inte ofta men när man gör det så är det superkul.
Just nu sitter jag i bussen påväg till Tärnaby. Ikväll blir det ett tungt pass på gymet, ska bli skönt att ta ut sig ordentligt efter att ha suttit i buss i några timmar.
fullsizerender-12