Min plan för närmsta tiden

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERASåhär har jag sett ut idag! Otroligt sköna kläder att glida runt i. Tänkte jag skulle uppdatera er om min lägerplan som jag lovade skriva om. Jag fick alltså igår veta vår lägerplan som gällde hela gänget. Dock var det en sådan plan som innehöll rätt mycket resa i bil, och tyvärr lite för många träningsdagar för att min kropp skulle hålla hela vägen. Så gänget kommer åka ner till Norge nu på torsdag och köra ett kort läger innan tränarna bestämmer om vi fortsätter i Norge eller om vi åker ner till alperna.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eftersom jag inte kan hänga med från början så får jag istället köra en liten egen plan. Såhär kommer mina närmsta veckor se ut:
torsdag eller fredag åker jag till Umeå och därifrån till Tärnaby. Helgen går sedan till att packa och fixa skidor (tackar mig själv för att jag tvättade innan jag åkte till Tärnaby, hehe). Nu är det lite oklart hur planen framöver ser ut, finns två olika alternativ. Om det visar sig att det inte är tillräckligt bra förhållanden i Norge så kommer jag på söndag packa in mina grejer i min tränares buss och sedan själv flyga ner till Helsingfors. Från Helsingfors blir det då troligen att ta ett flyg till München och Österrike <3 Det är plan A.

Om vi inte kör på plan A, så blir det plan B som innebär att jag åker med min tränare och så kommer vi vara i Norge i ca. 2 veckor på läger. Då blir det bekanta Juvass, som ni säkert lärt känna lite mer här genom bloggen, de senaste åren. Så vi får se! Antingen blir det några veckors läger i Österrike och då får jag även hälsa på dem där hemma någondag, eller så blir det direkt till Norge där vi brukar få till väldigt effektiv träning. Ska jag vara helt ärlig så ska jag erkänna att jag hoppas på Österrike. De två senaste för-säsongerna har spenderats i Norge/Holland så att få åka iväg till Österrike hade varit så otroligt härligt.OLYMPUS DIGITAL CAMERA