Det rullar på!

img_2926
Strålande fin måndag igår på alla sett och vis. Jag hade inte mycket inplanerat när dagen började, förutom träning förstås. Efter mitt första träningspass, mötte jag upp en fin kille som hjärtat klappar lite extra för. Vi satte oss i solen och njöt av en god fika.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter fikat gick jag  lite spontant och toppade håret och därefter rakt till ÅA för att kolla på årets gulisintagning. Efter vi kollat på gulisarna styrde vi äntligen ihop den efterlängtade grillkvällen, vädret var ju äntligen på vår sida. Fotade en hel del så uppdaterar er mer om det senare idag.
Just nu sitter jag vid havet och pluggar. Har vilodag idag eftersom jag nu har börjat uppladdningen inför ett kommande läger, så taggad att få stå på skidor snart igen!! Mer om lägerplanen också i ett skilt inlägg, mycket läsning framför er nu ;)
Tillbaka till plugget, ska försöka bli klar med en uppgift som ska lämnas in senast den 15 September. Gillar känslan att lämna in en uppgift i förtid då vet man att man klarat av planeringsbiten extra bra. Skönt också att kunna fokusera på packning och allmänna förberedelser inför läger istället för att måsta stressa med både plugg och packning dagarna före lägret börjar. Dags att fortsätta plugga, hörs ikväll som vanligt!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA