Fredag i Vasa

img_3876
Oj vad denna vecka gått fort, redan fredag! Jag är fortfarande seg och hängig, vet inte vad som härjar i kroppen men trots nästan 10 timmars sömn känner jag mig allt annat än pigg. Fick order av Juha om ännu en till vilodag men imorgon ska jag träna igen, ser fram emot det! Känner ändå att jag gör något bra för min kropp när jag vilar, hade inte heller kunnat genomföra en bra träning med tanke på hur långsam kroppen känns. Hoppas dessa vilodagar visar positiva resultat på morgondagens träning!
Under mina vilodagar försöker jag tänka på att just vila och göra sådant jag tycker är roligt.  Att jag bestämt att träffas med Cessi var ju därför perfekt denna dag. Vi hittade på en massa skoj och avslutade vår träff med en fika på Fazers café. Försöker boosta kroppen med vitaminer så bytte ut min standard latte mot en god smoothie.
Ikväll ska vi laga hemlagad tortellini med ett roligt gäng, är redan hungrig så ser mycket fram emot dagens middag. Typisk elitidrottare, äter hela tiden ;)
img_8900
Min smoothie innehöll blåbär, jordgubb, yoghurt och kardemumma, riktigt god, prova göra en egen!
img_4235
Världens bästa <3