Våga Vila

OLYMPUS DIGITAL CAMERADagens pluggmiljö såg ut såhär, inte dumt va? Satt i solen i flera timmar och pluggade, och nu är jag klar med dagens del av uppgifter som måste göras. Har börjat dela upp uppgifterna som jag behöver göra, så att studierna flyter på lättare och för att undvika att sitta i panik sista timmen innan arbetet ska lämnas in. Efter plugget gick vi på stan och jag köpte mig en ny höstjacka. Har länge viljat ha en men aldrig riktigt tagit tag i det då jag mestadels varit på läger på hösten. Hittade av en slump igår en superfin jacka och till slut var jag tvungen att köpa den, så nöjd!OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nog om studier och jackor, låt oss prata lite om träning! Intervallerna jag sprang i tisdags gick ju bra och igår kände jag mig inte supertrött men ändå sliten. Höll ju vilodag igår och tanken var ju att jag skulle vara pigg idag.
Trots 9 timmar lång sömn var jag allt annat än pigg när larmet väckte mig i morse. Även CheckmyLevel (LINK)som är en maskin som hjälper mig hålla koll på att jag tränar tillräckligt men inte för mycket, sade att kroppen inte alls hunnit återhämta sig. Rätt skönt att få bekräftat att inte känslan av trötthet satt i huvudet utan att det verkligen är så. Så idag har jag varit smart och lyssnat på min kropp och hållit ytterligare en vilodag. Att kroppen behöver vila kan bero på en massa, att man tränat för mycket, att det kanske härjar någon bakterie/virus i kroppen som inte brutit ut, att min urtikari är extra jobbig osv.
Efter min överträning har jag ändå lärt mig att jag tjänar tusen gånger mer på att lyssna på kroppen och vila när det behövs. Sedan när kroppen har återhämtat sig flyter träningen på mycket bättre och kroppen kan ta emot träningen på ett bra sätt. Så till alla er därute, var inte rädd för att vila om du märker att träningen eller t.ex. stressen blir för mycket. Jag lovar att du alltid vinner på det i långa loppet <3
Nedan ett gäng härliga bilder från dagen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA