Mår gott

img_1399
Vasa gör gott för mig, jag har det väldigt bra här här med människor som betyder mycket för mig. Igår var vi ute på äventyr med kompisarna, det var väldigt roligt. Innan äventyren hann jag träffa Nina redan andra gången denna vecka, vi var ju och seglade för någon dag sedan. Har inte träffat henne mer än kanske en gång per år de senaste 10 åren, så detta år är extralyx då jag träffat henne hela fem gånger.
img_1400 img_1409img_1410
Idag har det blåst helt otroligt mycket här, men varit väldigt fint väder. Är helt fascinerad över hur fina träden är, naturen slutar verkligen aldrig förvåna en. Nu ska vi kolla på serien Narcos, Säsong 2. Därefter blir det en kort kvällspromenad och tidigt i säng så jag är pigg imorgon när det är dags för träning igen. Får ju lägga om träningen rätt mycket nu när vi inte ska på läger de datum som jag trott. Lite småjobbigt med träningsplanering när planerna ändras hela tiden men brukar oftast lösa sig ganska smidigt till slut. Dags för Narcos, godnatt på er :)
img_1414img_1426