Kontraster och träning


Två bilder med väldigt stor kontrast. Första bilden visar hur det såg ut igår på Juvass dit vi borde åka iväg på söndag för säsongens andra läger. Som ni kan gissa är vi inte påväg dit på söndag. Lägerplanen just nu är helt och hållet öppen så just nu vet jag inte när eller var jag ska åka skidor nästa gång. Känns såklart trist men det är bara att gilla läget och hålla tummarna för att mina duktiga tränare hittar någon lösning.
Bilden nedanför är dock från fina Vasa och platsen där jag sprang riktigt jobbiga intervaller på igår. Just nu är jag inne i en period där jag ska springa lite kortare intervaller med ännu kortare vila. Det är otroligt jobbigt, men känns psykiskt lättare än t.ex. 2 minuters intervaller. Idag håller jag en välbehövlig vilodag, kroppen är rätt tung och trött efter gårdagens intervaller.