Vasa levererar sol


På bilden ser ni min fina vän Cessi. 
Ni vet hur folk brukar skriva på sociala medier typ "Hej måndag Jag hatar dig" osv. Jag har sedan länge alltid bestämt mig att inte måndag ska vara en jobbig dag, bara för att det allmänt anses att det ska vara trist och deppigt på en måndag. Har aldrig riktigt fatta grejen, varför inte bara njuta av en ny vecka och glömma att just denna dag nu heter måndag och anses jobbig. Istället har jag alltid försökt hitta på något roligt program åt mig på måndagar för att istället känna att måndag är värsta superdagen.
Min lunch med Cessi, var mitt motivations program igår. Vad är nu bättre pepp än att få se fram emot några timmar med en av sina bästa vänner?

Innan träning och lunch måste jag däremot medge att dendär måndagspeppen var långt borta, det mesta strulade fram till jag kom till gymet. Men efter en riktigt bra träning löpte dagen fram på bästa sätt. Min lunch med Cessi ( som blev en rätt lång lunch) var hur rolig som helst, och på vägen hem från lunchen var det strålande fint väder. Jag gick vid havet, lyssnade på musik,fotade och samlade ännu mera positivenergi på kontot. Det börjar bli höst här i Vasa, träden börjar lysa fram med en massa vackra röda nyanser.
Efter min promenad tog jag tag i plugget. En kort middagspaus emellan och sedan fortsatte kvällen framför böckerna. Hann lämna in i tid så det var skönt. Var så slut i huvudet efteråt så vi gick ut på en promenad för att rensa tankarna lite, så skönt avslut på en fin dag.

Idag ser det ut att kunna bli en ny solig dag, håller tummarna för det. Ha en fin tisdag allihopa så hörs vi igen senare!