Söndagssegling

IMG_1208
IMG_6743
Igår var vi ju som sagt ute på en söndagsseglats. Jag var verkligen helt säker på att jag inte skulle kunna segla mer i år, så när Nina frågade om vi skulle dra ut en sväng tackade jag såklart genast ja. Älskar kontrasterna i mitt liv, under en och samma vecka åkte jag både skidor och seglade. Två sporter som ju är totalt olika. Seglatsen var hur som helst väldigt rolig, samlade in en massa positiv energi att ta med mig. Vi hade bra teamwork i båten och testade också båtens nya spinnu.
Idag då? Ja det är ju måndag, vilket innebär att jag både ska träna och studera. Tänkte gå iväg till gymet nu och efteråt ska jag äta lunch med min bästa vän Cessi som studerar här i Vasa. I eftermiddag måste jag sedan göra det sista på en uppgift jag ska lämna in idag. En rätt så vardaglig måndag, lite ovant med såna dagar men ibland kan det vara ganska skönt med en helt vanlig dag. Ha en fin måndag allihopa :)
IMG_9127IMG_3985IMG_6516IMG_7377 IMG_1050
IMG_9326IMG_1833