Mot Vasa

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAGamla bilder från senast vi åkte över med båten från Vasa till Umeå. 
Det blev bara två dagar i Tärnaby, för just nu är jag påväg till Vasa. Min kompis Willi skulle åka till södra Finland då han går armén där, så jag hängde på över till finska sidan. Åker dock inte med enda ner till södra Finland utan tänkte stanna i Vasa nu i några dagar. Vår lägerplan håller just nu på att troligtvis förändra lite så jag måste hålla mig relativt nära Tärnaby så jag kan ta mig dit ifall det visar sig att vi åker iväg på läger inom kort.
Ska bli superkul och hänga lite i Vasa, har redan nu en hel del planerat, bland annat ska vi ut och segla imorgon. Härliga kontraster på livet, för några dagar sedan åkte jag skidor och nu ska jag ut och segla. Nu ska vi fortsätta kolla på filmen Now You See Me, Den är riktigt bra så ett bra tips ifall ni funderar på vilken film ni ska välja på nästa filmkväll. Kram på er!