Höst


Hej på er!
Förlåt för frånvaron de två senaste dagarna. Jag har haft fullt upp, plus att en rätt obehaglig grej tagit mycket energi av mig idag så har helt enkelt inte haft varken tid eller energi att skriva här. Vissa dagar är jobbigare än andra helt enkelt.
Igårkväll var däremot en väldigt fin kväll. Jag,Moa,Tyra och Kaisa lagade tacos tillsammans vilket var riktigt gott. Alla var på gott humör och vi delade med oss en massa historier som vi hade på lager. Det var en rätt internationell middag igår, jag och Kaisa kommer från Finland, Moa från Sverige och Tyra från Canada. Kul att höra om lite olika kulturskillnader och så. Tyra tycker till exempel det är jättekonstigt att vi äter mackor/smörgås genom att bara ha en skiva bröd och sedan lägga pålägg på. Enligt henne ska man alltid äta dubbelmacka, haha kanske onödig information för er men tyckte de var en rolig parentes.

I fredags köpte jag min kompis kaffemaskin som hon ville bli av med eftersom hon ska flytta till USA. Är så nöjd med kaffemaskinen, vi har provat nästan alla olika smaker nu, riktigt lyxig. För övrigt märker jag att jag gått in i "höstperioden". Har börjat leta fram alla stora mysiga stickade tröjor och tända ljus på kvällarna. Hösten är ju rätt härlig den med :)