En besvikelse

OLYMPUS DIGITAL CAMERADramatisk rubrik som tyvärr stämmer in på hur denna dag startade. Vi vaknade upp till denna vy, lite sol och inblickar av blå himmel. Stämningen i lägenheten blev genast snäppet piggare. Skidåkning är alltid kul, men i fint väder är det extra härligt. Vi gjorde oss  redo och precis när vi skulle sätta oss i bilarna och köra upp till backen så får vi beskedet att liften är stängd för idag, men att vi skulle få ett besked inom kort ifall backen kan öppna senare.
IMG_3187Medan vi väntade på besked försökte vi hålla igång kroppen så man skulle vara redo om det skulle vara så att backen öppnar. Vissa spelade lite boll, och vi gick slackline. Till slut kom beskedet att backen är stängd idag pga. hård vind. Så istället får det bli en fysträningsdag, och för mig en riktig pluggdag. Mina studier började i måndags, och redan nu har jag en hel del arbete som ska göras innan söndag. Puh, man glömmer bort hur det är att studera under sommaren när man är på lov. Nu ska vi ut och köra snabbhetsträning, vi hörs!OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_3590