En blöt dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Idag var/är en minst sagt blöt dag då det ösregnat hela dagen, även när vi tränade uppe i backen. En storm håller även på att dra in hitåt, så det blåste på rätt bra också. Vi trotsade dock vädret och tränade ett riktigt bra pass. I vanliga fall brukar vi gå in och äta lunch efter några timmar och så fortsätter vi träna, men idag bestämde tränarna att det var bättre att köra på så länge vi orkar och sen åka ner till vårt boende. Vi såg ut som vi hade varit och badat hela gänget efter några timmar i backen, jag kunde t.o.m vrida ur vatten ur mina handskar så blöta var dem.
Trots väder vart det ändå ett bra träningspass. Jag fortsatte med friåkningen och känner att den gick mycket framåt idag. Imorgon ska jag prova bana något åk tänkte jag om jag känner att friåkningen fortfarande fungerar bra. Gäller att inte ha för bråttom utan gå i lugn takt framåt, träna i bana hinner jag göra hur mycket som helst under säsongen.
Just nu sitter jag och planerar ett yogapass som jag ska dra för våran grupp, ska bli härligt att köra lite yoga igen var ett tag sedan sist. Vi hörs senare!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lägenheten vi bor i fungerar just nu som ett torkrum, inte lätt när fem tjejer har genomblöta saker. Hoppas allt hinner torka tills imorgon!