Hej Juvass!


Vi är ju som sagt tillbaka på Juvass, där vi spenderade en hel del dagar förra året. Vi hade hört ett gäng olika åsikter om hur förhållande var här uppe och när vi möttes av denna syn var de många som tvekade på hur detta nu skulle bli.

Men efter vi bytt om började de klarna upp och redan efter första åket ändrades stämningen totalt när vi märkte att underlaget var riktigt fint! Så fastän det är glaciäris framme lite här och där så finns det en sträcka där underlaget är helt klart godkänt där vi nötte på hela dagen. Så det blev en riktigt bra dag idag! Många åk, mycket friåkning och bra övningar samt glada miner. Juvass bjöd även på alla möjliga olika väder: sol, regn, snö och moln. Nedan ett gäng bilder, många på glaciärisen, tänkte att det kunde vara kul för er att se hur glaciäris ser ut, nu är det ju dock i en backe så det är ju lite annorlunda men coolt ändå :) Imorgon fortsätter vi nöta på. Lägret har hittills varit väldigt rolig, vi är ett härligt gäng som går på skolan i år.

Våra tränare Erica och Henke.