Magisk sommar Del 1-Maj Juni

IMG_0140
Som ni vet flyttar jag ju tillbaka till Tärnaby idag. På söndag åker vi till Juvass för säsongens första glaciärläger så det blir en kort vistelse i Tärna. Vi ska försöka hinna flytta in i varje fall med Kajsa så allt inte är totalkaos när vi kommer hem från Juvass.
Denhär sommaren har verkligen varit helt otroligt underbar. Svårt att greppa hur bra det har varit, verkligen haft så roligt och upplevt så mycket. Började skriva ihop en summering om sommaren men kom fram till att jag har för mycket att skriva och bilder att visa så får helt enkelt dela upp summeringen i två. Man kan såklart inte ta upp allt, det är ju omöjligt, så det finns en massa fina dagar och minnen som jag inte kommer skriva om här på bloggen, men som såklart betyder lika mycket ändå.
Okej då kör vi!
IMG_20160508_135628
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAwp-1463638886535.jpeg
Kom till Finland i början av maj och var så otroligt glad över att vara hemma. Stannade först uppe hos bästa Cessi i några dagar innan jag körde ner på morsdagen till Grankulla. Första veckorna hemma kom supersociala Corinne fram, träffade en massa kompisar, gick på event, umgicks med familjen och hade det allmänt fantastiskt. Tränade även på en hel del, och var glad över att komma igång med sommarträningen i tid.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sedan var det äntligen dags att åka till Split, som jag hade väntat på denna resa. Vilken resa det också sedan blev, helt fantastisk. Vi hade det verkligen så bra, vilket ni säkert kan se. Fyllde även 22 hela år under resan, inget dumt ställe att fira sin födelsedag på. Där åt jag också den godaste brieosten jag någonsin smakat, kommer bli svårt att hitta någon bättre. Passade även på att vila denna vecka för att låta kroppen återhämta sig ordentligt från säsongen.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMina absoluta favoriter <3OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tackar mina föräldrar ännu en gång för en magisk resa tillsammans med dem <3IMG-20160531-WA0012
I juni hann jag med en massa skoj, bland annat en till sväng upp till Vasa där jag lärt känna härliga människor, bland annat tjejen nedan.
I övrigt innehöll Juni en hel del träning, häng med vännerna t.ex. gick vi ju på Summerburst som blev en kväll jag nog aldrig kommer glömma. Jag började även jobba min femte sommar på Breidablick. Spenderade midsommar på hela tre olika ställen och mådde så bra.
Det var speciellt för i april hade jag det riktigt tufft, och mådde både bra och dåligt men när jag kom hem till Finland hittade jag tillbaka till mitt vanliga glada, lyckliga jag. Tänk vad fint ändå att livet kan ha sådana kontraster, då uppskattar man de glada dagarna extra mycket. Man kan minst sagt säga att sommaren kom på precis rätt tidpunkt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_2856Snapchat-5364343111309948394IMG_20160623_133652

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_2923OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det var en kort summering om Maj och Juni, blir nästan tårögd nu, så tråkigt att sommaren redan är över. Som tur ska vi åka skidor nästa vecka så får man genast göra det man tycker om :)