En regnig jobbdag

  
Idag har varit en väldigt regning dag, lite småjobbigt att ha ett utomhusjobb under såna dagar. Tycker ändå vi höll stämningen rätt positiv med mina kollegor trots vädret. En och annan bitter kommentar sades väl när något gick fel och regnet öste ner men mest var det skratt och dåliga skämt. Vi ska få en stor grupp på torsdag till banan, och just nu håller vi på att förbereda inför det. Bilderna ovan är tagna av min kollega Joel, så all fotocreds åt honom!

Efter jobbet tog jag en liten tupplur för att samla energi och sedan drog jag ut och körde ett riktigt tufft träningspass. Passet går ut på att först springa upp för en lång brant backe, sedan jogga ner, sedan hoppa jämfota upp för samma backe, jogga ner och sen ännu utfall upp för hela backen och sedan får man vila. Så kör man samma sak så många varv man vill. Viktigt att backen är brant och lång så man inte kommer undan för enkelt och att man ger hundra procent hela tiden. Var riktigt jobbigt för benen och fick upp ett rätt bra flås, så mellan varven såg det ut såhär haha, trött tjej.

Bästa känslan när passet är över om man kan klappa sig själv på axeln för att ha kämpat bra. Nu ska jag gå i bastun, ha en fin kväll allihopa!