En sista semesterdag

FullSizeRender 4FullSizeRender 5
Hej på er!
Jag är inne på min sista semesterdag nu för en rätt lång tid framåt. Känns såklart lite tråkigt men det är mycket nytt och spännande som väntar så jag tror de kommer bli bra. Nästa vecka ska jag jobba på Äventyrsbanan fram till torsdag. Kommer bo på Skåldö, vilket är skönt så behöver man inte lägga två timmar varje dag för att ta sig till jobbet och tillbaka. Skåldö ligger ca. 20-25 minuter från banan så det är hälften kortare väg. I ekenäs finns också ett väldigt bra gym som jag gått på en del i sommar så träningen kommer flyta på som vanligt.
På torsdag är det sedan dags för mig att börja den årliga flytten mot Sverige. Men ännu har jag några dagar kvar här hemma i Finland så vi tar flyttpratet om några dagar.
IMG_4325
Igår åkte jag ut till landet för att hinna spendera en mysig sommarkväll här med hela familjen. Det är ovanligt att vi är alla samtidigt på landet så man värderar tiden tillsammans väldigt högt när det väl händer. Igår var det riktig sommarvärme här, härligt och framförallt vackert. Måste dock medge att det är lite jobbigt att veta att detta blir min sista dag på landet för denna sommar. Förstår inte hur tiden kan flyga iväg så fort som den gjort denna sommar. Men samtidigt har denna sommar varit en av de absolut bästa i mitt liv, så jag klagar inte. Hoppas ni haft en fin helg var i världen ni än befinner er :)
IMG_2193IMG_9714IMG_5497IMG_6155IMG_6354IMG_7221
Tänk vad mycket värme några ljus kan ge <3