Riktig Styrka Bygger Man Tillsammans

IMG_0810
Dagen började med en morgonträning på gymet med Juha och Sampsa. Träningen gick rätt bra, känner dock att kroppen fått slita senaste veckorna så fick jobba hårt idag för att ta mig igenom hela träningen.
Bilden ovan är lite suddig och rörig men tyckte den var så härlig så var tvungen att visa den här på bloggen. På bilden ser ni alltså till höger min tränare Juha och till vänster hans kollega Sampsa. Jag lovar er att de är inga svaga män ni ser på bilden, de lastar på rätt bra med vikt när vi tränar.
Idag skrev jag denna text på instagram när jag publicerade bilden, tycker den beskriver bra mina tankar. "Är så tacksam för all tid mina tränare lägger ner för att hjälpa mig bli snabbare och framförallt starkare, både mentalt och fysiskt. Till höger ser ni min tränare Juha som pushar mig att övervinna gränser jag inte trodde jag kunde. Till vänster Sampsa som hjälper både mig och Juha så allt blir lite bättre. Riktigt styrka bygger man tillsammans"
IMG_0802
Efter träningen mötte jag upp den absolut gladaste människan som jag någonsin träffat. Lycka för mig att hon också är en av mina närmaste vänner. Jag var galet hungrig efter träningen så vi åt lunch på La Torrefazzione som levererade god mat och grym service. Nu måste jag sluta skriva eftersom jag ska iväg på vår avslutningsmiddag med jobbet, önskar er en fin fredagskväll! Vi hörs imorgon :)
IMG_0026