Mötesdag


Hej på er!
Hoppas ni haft en fin dag. Idag har jag haft vilodag, sov i misstag till klockan 11 vilket inte var planerat men tydligen behövligt. Lyxigt att kunna sova så länge på en vardag. Annars har jag idag mest gått på några spännande möten. Jag gillar att gå på möten, man får träffa (oftast) nytt folk, man får diskutera, bolla idéer osv. Tycker det är väldigt roligt och givande. Hur som helst, möterna har gått bra, hoppas på att kunna bjuda på lite roliga nyheter om ett tag!
Förutom möten har jag bland annat blivit bjuden på en god tidig middag som bestod av en somrig sallad, grillad lax och ris. Avslutades precis dagens sista möte och nu ska jag njuta av en lugn kväll på stan med några vänner. Väldigt fin solnedgång här ikväll, var flera fotografer som stod med sina stativ och fotade längst med stranden, rätt stämningsfullt. Gillar verkligen att bo i en stad där det är livligt mest hela tiden.  Imorgon är det träning 9.00 så måste se till att komma i säng i tid så jag orkar ta ut mig ordentligt imorgon.