Aktiv Onsdag

IMG_0727
Min dag började med en grym morgonträning med min ännu grymmare tränare Juha.IMG_0731
Därefter mötte jag upp Felicia för en lunch på Sandro. Vi hade så roligt så lunchen blev till både lunch och eftermiddagskaffe. Därefter åkte Felicia iväg på träning och jag till SUHK för en 45 minuters massage. Denna gång fick benen sig en ordentlig massage som avslutades med att försöka massera upp de värsta knutarna i min spända nacke, välbehövligt kan man lugnt sagt säga.
IMG_9134
Efter massagen gick jag och fixade ett par ärenden, bland annat köpte jag dessa superfina anteckningsblock åt mig och mamma. Tycker det är så mycket lättare att studera och orka skriva ner anteckningar om man har en fin bok att skriva i.
Gick även in en snabb sväng på BIKBOK, och efter bara 15 minuter så hade jag plötsligt köpt ett par jeans. Har typ aldrig hänt mig förut, att det första paret jag provar passar perfekt. Märker att jag blivit äldre då de superspända låga jeansen byts ut mot sköna lite högre men såklart snygga jeans.IMG_0746
IMG_0745
Middag åt jag hemma med mamma och pappa. Mamma hade lagat en gudomlig vegetarisk gryta samt bakat bröd, lyxig onsdagsmiddag. Nu är det dags att sova, imorgon har jag vilodag så ska passa på att sova lite längre när jag inte har någon morgonträning.