Hanna 23 år

IMG_9392
Det har varit en hel del roliga middagar mm. den senaste tiden, och vad är inte bättre än det? Jag är verkligen en väldigt social person, tycker om att gå på middagar, möta upp kompisar på kaffe osv. I söndags firade vi med vårt tjejgäng Hanna som fyller 23 år idag! Vi lagade avokadopasta och så bakade jag en citron-maräng tårta åt oss som vi mumsade i oss. Vi tjejer har hängt ihop sedan högstadiet och bor nuförtiden lite utspritt, en av tjejerna är just nu i Australien, jag och Hanna bor i Sverige och resten av flickorna bor runt omkring i Finland. Vi försöker ändå träffas med jämna mellanrum allihopa och det är alltid lika mysigt att få hänga med mina tjejer.
Fastän jag har bott i Sverige i snart 6,5 år (!!) så har jag verkligen försökt hålla kontakten med mina vänner här i Finland, vilket jag tycker gått bra. Jag har alltid värderat mina vänner otroligt högt och spenderat så mycket tid som möjligt med dem på den lilla fritiden jag har när jag är i Finland. Okej, nog babblat för nu, min Att-Göra lista har gått trögt att bocka av idag, så har en hel framför mig ännu innan jag ska iväg på dagens träning. Kram på er :)

FullSizeRender 7
FullSizeRender 9