Solig Fredag

img_0486img_0488
Hej på er!
Jag befinner mig just nu på Löyly, rätt bra vy här att sitta och skriva vid. Jag har haft en kanondag idag. Började dagen med ett styrkepass med min tränare och en träningskompis. Bredvid oss tränade ingen mindre än Jesse Puljujärvi, som ju är en av Finlands duktigaste unga hockeyspelare. Kul att se lite hur de tränar. Min träning gick riktigt bra, känner att jag verkligen gjorde framsteg idag, klapp på axeln åt mig själv för det!
Just nu sitter jag och väntar på några vänner som kommer hit till Löyly inom någon minut. Senare ikväll ska jag och min bästa vän Dina åka till Fafa's och beställa mat och åka hem till Dina och bänka upp oss i soffan med vår hämtmat. Älskar Fafa's falafel, så otroligt gott, vattnas redan i munnen vid bara tanken. Har på känn att denna dag kommer fortsätta lika härligt som den gjort hittills.
Hoppas ni också får en underbar fredagskväll, vi hörs imorgon <3