See you later

IMG_9804  IMG_1434
Idag började min dag på ett suveränt sätt, nämligen med frukost på Max's Café med min vän Saana. Det var ett tag sedan vi träffades sist så vi hade en hel del att prata om. Vi började vår frukost med att sitta ute i solen, men fick snopet nog gå in eftersom det var så mycket getingar utomhus. Jag är ju väldigt allergisk så tar helst inte risken att i misstag få en geting i munnen när man äter.
IMG_3018  IMG_7686
Saana och jag har tävlat ihop så länge jag kan minnas. Vi har alltid varit ett tajt team, aldrig låtit resultaten eller varandras prestationer påverka vår vänskap, tvärtom har vi alltid glädjas otroligt mycket för den andras skull vid lyckade prestationer och stöttat varann i tyngre tider. I sommar har Saana bestämt sig för att flytta till USA för att börja på college, vilket såklart är jätteroligt! Dock är det väldigt tråkigt för mig, eftersom jag kommer sakna henne och hennes glada energi på touren. Som tur finns det Skype och FaceTime så man kan hålla kontakten.
IMG_4619IMG_3348
I övrigt har det varit en väldigt fin dag. Kom nyss hem från ett svettigt intervallpass och ska nu snabbt duscha och sedan ska jag möta upp några kompisar för en sen kaffe på stan. Hoppas ni har det bra där ni befinner er i världen <3