HIFK-HJK

IMG_3805    IMG_0437Gårdagen var en otroligt effektiv dag för min del. Hann med både morgonträning, träff med en nära vän, lite pappersjobb, idrottsmassage på SUHK och sedan mötte jag upp min familj och mina föräldrars guddöttrar, som alla är kära vänner till mig. Tillsammans gick vi ut och äta på Linko, och därefter på fotbollsmatch mellan HIFK och HJK. De som följt med mig här ett tag vet att jag följer noga med HIFK i ishockey och går så ofta jag kan på match när jag är hemma i Finland.

IMG_1126
Fotbollsmatch har jag däremot aldrig varit på, så detta var något nytt för mig. Kan ibland tycka att fotboll är lite mesigt, speciellt jämfört med ishockey. Gillar inte riktigt när spelarna spelar teater och jämrar sig över att de har ont och sedan fem sekunder senare stiger de upp och springer som om ingenting har hänt.
Bortsett från lite teaterspelande, speciellt från HJK:s sida, så var det en väldigt rolig match att se på! Blev  imponerad över hur snabba en del av spelarna var, såg ut som att de flög fram på planen.
Blev tyvärr inga mål vilket var trist men stämningen var otroligt bra, speciellt tack vare hejarklackarna som skrek och hurrade i 90 minuter utan paus. Överlag hade vi en väldigt lyckad kväll med gänget, helt klart en succé att ta med flickorna på fotbollsmatch!

IMG_2365IMG_1803IMG_5272IMG_8498IMG_5656     IMG_0438