24 timmar 

Mina senaste 24a timmar har varit väldigt händelserika. Efter jobbet var jag som sagt på gymet. 

Därefter åt vi en utsökt lunch på Rådhustorget i Ekenäs. Jag åt en rätt med stekt halloumi, polenta och en tomat och grönsaksröra. Den senaste månaden har jag helt och hållet lämnat bort kött och satsat på fisk och vegetariskt. Tycker det fungerar väldigt bra, mår både bättre i kroppen och så känns det lite bättre i hjärtat också. Finns ju oändligt med olika maträtter som man kan laga när man äter fisk och vegetariskt. 

Därefter åkte vi ut till Bromarf där vi spenderade en underbar kväll med mina fina vänner. Verkligen en lyckad kväll, stort tack till Hanna som var kvällens värdinna ☺️ Inatt körde jag ut till landet från Bromarf. Blev rätt mörkt och lite småläskigt att köra båten ut till holmen men det gick hur bra som helst. Här väntade världens bästa föräldrar. Väldigt kul och träffa dem igen, var rätt länge sedan vi sågs senast. Denna dag har gått i samma tecken som bilden ovan, men åh vad skönt det har varit med en lugn dag. Min plan är att stanna här på landet några dagar nu. Kan träna på lika bra här som hemma så passar på att vara här nu när jag har möjlighet. Nu ska vi äta middag! Vi hörs :)