Min plan närmsta tiden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2927

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DCIM100GOPRO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_2412Sommaren har ju swishat förbi och hösten närmar sig skrämmande fort. Min plan inför den närmsta tiden är att jag kommer flytta tillbaka för ännu ett år i Tärnaby. Jag och min vän Kajsa ska bo ihop och det kommer bli toppen. Jag kommer gå kvar på min gamla skola, alltså Tärnaby Skidhem FHSK. Dock kommer jag att studera annat på sidan om då jag redan gått två år på FHSK. Jag kommer studera kurser från distans mest via Umeå Universitet. De kurser jag går till hösten är bland annat Kost vid träning och Digitala och Sociala medier. Ser väldigt mycket fram emot studierna, tror det kommer bli riktigt intressant! Annars kommer jag såklart fortsätta träna på som vanligt och i November drar hela tävlingscirkusen igång igen. Hoppas på att kunna ta ett ordentligt kliv framåt i år, är ju min tredje friska säsong så det känns bra, vi är på rätt väg!