En utflykt till Åland

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Min mamma och jag <3 
Som ni vet är jag just nu på jobb och här finns ju inte så mycket att fota. Därför har jag sparat ett helt gäng bilder åt er från vår utflykt till Houtskär där vi bland annat åkte ut till ön Enklinge som hör till Åland. Där besökte vi ett museum som visade hur Enklinges befolkning  levde förut. Är inte direkt någon som ofta går på museum men ibland tycker jag det kan vara riktigt roligt. Ålandsutflykten avslutades med klassisk kaffe och bulle på båten. Det är helt klart sådana här dagar jag kommer drömma om en mörk januarikväll.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA