En bättre Yogastund

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag är tillbaka i Helsingfors igen och hälsar just nu på min Farmor. Tänkte visa er några bilder från en lite bättre yogasession i Houtskär. Jag gillar att yoga, speciellt utomhus, dock hittar jag sällan tiden för det. I Houtskär passade vi dock på, väldigt härligt speciellt när solen sken oss rakt i ansiktet. Har lite svårt för att hålla koncentrationen och slappna av under yogalektioner, därför fungerar det för min del mycket bättre att yoga utomhus.
Nedan ett gäng bilder, en hel del på Linus som tog tillfället och slappnade av ordentligt på berget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA