Back in business

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
My Kadjar looking awesome!

Hej på er!
Förlåt för otroligt dålig uppdatering, har haft en hel del program och annat som tagit upp varenda minut av mina dagar, så har inte haft tid att sätta mig ner och skriva här. Hursomhelst, livet är på topp och jag har avklarat min tredje arbetsvecka för denhär sommaren. Idag tog jag lite spontant och bestämde mig för att köra ut till vår sommarstuga så här befinner jag mig nu. Imorgon ska vi åka iväg med båt till Houtskär, där vi ska spendera några dagar med mina gudföräldrar, Linn och mina föräldrar. Vi brukar försöka träffas hela gänget åtminstone en gång varje sommar och det brukar alltid vara några otroligt roliga dagar så jag ser mycket fram emot morgondagen. Ska försöka samla ihop ett gäng bilder från den senaste tiden så en bildbomb utlovas inom kort. Ha en fin söndagskväll allihopa :)

Hi!
First of all, I'm sorry about the silence, I have had so much to do, and haven't had the time to sit down and write.
Anyways, life is awesome and I have recently finished my 3rd workweek for this summer. Today I decided to drive out to our summer cottage so now you can find me here. Tomorrow we ( me and my parents)  are going by boat to Houtskär to spend a few days with Linn and my godparents, going to bee so much fun!
I'm trying to find some photos from the past days so you will get a long picture-cavalcade soon. Have a lovely Sunday evening :)