Sound of Music

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår var det dags för en av mina favoritdagar på sommaren, nämligen dagen då vi går på Raseborgs sommarteater. Detta år var vi en rätt stor grupp, nästan 40 personer, som gick tillsammans. I år spelades Sound of Music, och hela teatern var otroligt bra. Hela dagen var som vanligt väldigt mysig, speciellt när jag fick spendera den med hela min familj och en av mina allra bästa vänner nämligen Linn. Som ni kan se på bilden ovan så var det en hel del mörka moln som hotade oss, men denna gång hade vi verkligen turen på vår sida, inte en droppe regn föll ner på oss, utan istället sken solen hela dagen. Nedan ett gäng bilder, ha en fin måndag allihopa  <3

Yesterday we had an amazing day at the Raseborg Summer theater. We were a pretty big group, almost 40 pers. that went together. This year they played Sound of music and it was wonderful!  My whole day was as always superfun, especially when I got to spend it with my family and one of my best friends Linn. Below some pictures from our day, have a nice Monday everyone <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA