Fina dagar och magisk solnedgång

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En fin gårdag med mina föräldrar och vår glada pojke avslutades med en magisk solnedgång. Denna sommar har jag inte bara fotat en solnedgång, har verkligen haft tur i år och fått vittna många fina. Igår kl. 23 lurade jag ut min Pappa på en promenad och så gick vi och kollade på solnedgången här precis vid vår tomt.
Igår sprang jag även väldigt tunga intervaller som jag tänkte skriva lite om och ge mina bästa tips för att klara av en ruskigt jobbig intervallträning, ett inlägg om det dyker upp senare idag. Nu ska jag gå över till mina morföräldrar och hälsa på innan det är dags för mig att packa ihop och börja köra in mot Helsingfors. Ska träna med en duktig fystränare idag, så det ska bli roligt och intressant, är första gången jag tränar med honom och kan erkänna att jag är lite nervös men det kommer nog gå galant! :)

A cozy Sunday with my parents and our little boy was ended with a magical sunset. This summer I have been lucky to witness a lot of magical sunsets. Yesterday I persuaded my dad to join me on a short walk to take some pictures of the sunset, I think they turned out pretty nice.
Yesterday I ran some heavy intervalls, and I thought I would write some tips about intervalls. Now I'm going over to say hi to my grandparents before it's time for me to start driving back to Helsinki. I'm going to train with a new coach today, which is going to be fun and I will probably learn a lot. It's my first time I'm training with him, so I have to admitted I'm a little nervous but I'm sure it's going to be just fine!:) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA