Glittrande ögon och lugn

IMG_20160702_165544

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igår började en veckas semester, efter en riktigt bra arbetsvecka. Som ni kanske märkt, tycker jag otroligt mycket om min arbetsplats, både för att jag har grymma kollegor, bland annat en av mina bästa vänner som ni ser på bilden ovan, men även för att det ger så mycket glädje när jag ser hur sprudlande glada barnen är tillsammans. När man ser hur det verkligen njuter av att få vara på läger och lära känna nya vänner. Att sedan få bekräftat av föräldrarna att deras barn stormtrivs är det bästa betyget man kan få.
I slutet på varje läger får barnen ett diplom, och denna vecka tyckte ett av barnen att lägrets ledare skulle utses, och denna fina titel gick denna gång till mig, väldigt roligt! :)

Yesterday my one week long holiday began, after a good workweek. As you may have noticed, I love my workplace, both because I have the best colleagues, e.g one of my best friends who you can see in the picture above. But also because it fills me with joy to see how happy the kids are when they get to spend a week at the camp yard and meet a lot of new friends.
At the end of every camp, the children get a diploma, and this week one of the kids decided to select the weeks best camp instructor, and this time I got the title :)!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter jobbet yrade jag runt en stund på Ingådagarna innan vi åkte ut till vår sommarstuga. Jag brukar rätt ofta åka ut hit efter en arbetsvecka. Det är här jag vilar upp mig som bäst och det är rätt skönt att bara vara och få umgås med mina föräldrar. Igårkväll åt vi en god middag och så låg jag mest på soffan och läste alla bloggar som jag missat under veckans gång, bra sätt att samla ny energi på.
Nästa vecka är fullproppad med roligt program och träning, så mycket att se fram emot! Måste nypa mig i armen ibland för att verkligen förstå att det inte är en dröm utan att livet verkligen är så underbart just nu. Livet är ju lite av en berg- och dalbana och när allt känns bra, så ska man njuta av varje sekund. Då samlar man även ihop positiv energi som hjälper en att klara av de jobbigare perioderna i livet, om det råkar sig att man gå igenom en sådan. Positiv inställning till livet gör, enligt mig, allt så mycket enklare <3

After work I spent a few hours at the Inkoo-day. Afterwards we drove out to our summer cottage where I'm going to spend a few days to charge my batteries. This is the best place for me to relax, and do nothing. Yesterday we ate a delicious dinner and then I spent the rest of the evening on the sofa, reading all blogs that I have missed during the week.
The upcoming week is filled with fun program and trainings, so much to look forward to!  Have to pinch myself in the arm sometimes to check if this is reality or a dream, because life is so awesome right now. I'm trying to enjoy every moment right now, life has it's ups and downs, and when you are in an up-period you should enjoy every little detail.  A positive attitude to life makes everything so much easier <3