Midsummer magi del 3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hej!
Jag har nu avklarat sommarens andra arbetsvecka och har äntligen ett fungerande internet igen, så här kommer nu sista inlägget om min midsommar. Lördagskvällen spenderade jag med ett gäng nära vänner i skärgården, vilket var otroligt mysigt. Även denna gång serverades otroligt god mat och vacker omgivning. Låter bilderna tala för sig själv, ha en fin lördag allihopa!

Hi!
I have finished my second workweek and now I'm back with fast internet again. Here is the last, promised, post about my midsummer. I spent my midsummer Saturday with some of my nearest friends in the Finnish archipelago, which was supercosy. Also this time the food was delicious and the whole surrounding beautiful. Going to let the pictures talk for themselves, hugs!


IMG-20160625-WA0019IMG-20160625-WA0021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA