Throwback

OLYMPUS DIGITAL CAMERA       OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är torsdag och då passar det bra med en liten tillbakablick till midsommarlördagen. I flera år har vi haft midsommarlunch hos mina morföräldrar på deras sommarställe och detta år var inget undantag. Jag vet att jag nämnt det tidigare, men mina morföräldrars fisksoppa och Ålands pannkaka är de absolut bästa man kan få här i världen, och i år serverades, till min glädje, just dessa två rätter. Imorgon kommer sista delen av midsommaren och sedan kanske vi kan lämna midsommar för i år ;)

It's Thursday and a perfect day for a throwback- Thursday to our midsummer Saturday. For many years our family have come together each year to celebrate midsummer with a delicious lunch at my grandparents summer cottage, and this year was no exception. I know I have said it before, but my grandparents fish soup and Åland-panncakes is the best in the world, and it made me super happy when I saw that they had prepared my favorite dishes. Tomorrow I'm going to post the last part of my midsummer, and then we probably can leave midsummer for this year ;) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA