Tiden räcker inte till


Ojoj så dagarna flyger fram, men det är väl ett bra tecken, betyder ju att man har roligt! Lägret går fortfarande kanonbra, idag har vi varit ute på utflykt hela dagen vilket var väldigt lyckat. Imorgon ska jag försöka stiga upp tidigt och träna innan dagen drar igång. Brukar bli lite tungt såhär i slutet på veckan att orka med så långa jobbdagar plus tung träning. Jag tycker ändå det fungerar bra, speciellt då jag kan träna riktigt ordentligt under mina lediga veckor. Ska försöka fota lite träningsbilder åt er nästa vecka när jag är ledig och kan fokusera 100% på bara träning, känner att det varit lite fattigt med träningsinlägg på sistone. Hörs imorgon!

The days just flies by so fast atm, but I guess it is a good sign, since it means I'm having fun! My workweek has been great so far, and all the children seems to be really happy. Tomorrow I'm going to train before work, it's probably going to be hard to wake up early but I will try my best..
During my workweeks, it usually get's pretty hard to find energy both to work and train, but I think it always works out good after all. Next week I have a week off from work, and I will try to focus on writing a little more about my trainings, feels like it was a while ago I did a real workout post. Okay, time to sleep, good night!