Midsommar del 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Första delen av min midsommar spenderades som sagt i Karis med bland annat de här snygga tjejerna. Vi var ett gäng på totalt 10 personer, och Vige stod som värd. Det var en väldigt lyckad midsommarafton som innehöll allt en midsommar ska: kära vänner, god mat, bra musik och såklart bastu!
Imorgon åker jag på jobb, men oroa er inte, mera bilder från min midsommar kommer. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, har inplanerat en tidig morgonträning innan jobbet. Godnatt :)

I spent the first day on my midsummer weekend at Vige's place in Karis, with a bunch of friends, e.g. the beautiful ladies in the picture with me. The day and evening at Vige's place was so much fun and we had every ingredient for a perfect midsummer: good friends, delicious food, good music and of course Sauna!
Tomorrow I'm going back to work, but don't worry more pictures from my midsummer is coming. Now it's time to sleep, have to wake up early to go training before work, good night :) 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA