Midsommar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hejhopp och glad midsommar åt er!
För min del började midsommaren igår efter mina dubbla träningspass. Hela familjen åkte ut till landet, och här är lika vackert som alltid. Igår sken solen så jag passade på att fota lite. Tyvärr är det lite sämre väder idag men det gör ju egentligen inte så mycket. Nu ska jag iväg och träna och sedan är det dags för mig att göra mig klar och köra iväg till Karis där vi ska fira midsommar med mitt kompisgäng. Kommer förflytta mig en hel del under denna helg, men första stoppet är Karis. Vi har firat flera midsomrar ihop med samma gäng och alla år har varit väldigt lyckade, allt talar alltså för en till magisk midsommar. Hoppas ni också får en fin midsommar, kram på er!

Hey and happy midsummer!
My midsummer started already yesterday after my trainings, when my whole family drove to our summer cottage. Yesterday the archipelago was extra beautiful since the sun joined us, and I took the chance to take some photos to show you. Unfortunately it's raining today, but it's better to just make the most of it, than to be sad about it.
Now it's time for today's training and afterwards I'm driving to Karjaa where I'm going to celebrate midsummer with my friends. We have spent quite many midsummers together, and it has always been superfun so everything speaks for another awesome midsummer. I hope you are going to have a wonderful weekend, hugs!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA