Back at it

IMG_20160623_133652

Hej!
Jag är tillbaka i Grankulla och har precis kommit hem från ett svettigt benpass som gick riktigt bra. Känns så skönt att vara igång igen med träningen. Innan träningen träffade jag Terhi, saknar henne alltid på gymet. Roligt hur som helst att prata om senaste tiden. Terhi och Jari har precis fått sitt tredje barn, en supersöt liten bebis.
Nu ska jag ta det lugnt en stund innan det är dags för dagens andra träningspass, vi hörs!

Hi!
I'm back home from Vasa! Today I met Terhi for a walk before my leg training. Really nice to see her again, missing her a lot when I'm training. Anyway, my leg-training went good, feels amazing to be back with my training again! Now I'm going to take it easy for some time and then it's time for today's second training, talk to you later!

Snapchat-4482463800741418150