Fredag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej!
Vi har verkligen haft tur med vädret denna sommar, men till slut måste det ju få regna också, och det har det verkligen gjort de två senaste dagarna. I onsdags var det dock ännu strålande fint. Jag tog med mig Linus och så åkte vi till stan där vi mötte upp Linn för en promenad och en eftermiddagsfika, väldigt mysigt.
Min förkylning börjar äntligen lätta lite och jag hoppas på att kunna börja träna snart. Lite surt att bli förkyld just nu, hade verkligen tänkt att köra en riktig hård träningsvecka men istället har det blivit vila för hela slanten.
Idag har jag rätt mycket roligt program, och senare ikväll åker jag iväg till Vasa. Berättar mer om det senare, kommer bli superskoj!

Hi!
We have been really lucky with the weather this summer, but sometimes it has to rain, and it for sure has the last two days. Luckily me and my friend Linn spent a day in the sun, before the rain, which was lovely.
My cold has finally began to leave my body, and I hope I will be able to start training again soon. Feels bad to be ill right now, especially when my plan was to train really hard this week, well well there is nothing you can do about it. Today I have some fun things to do and in the evening I'm going to Vasa, will tell you more about that later, it's going to be superfun!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA