Resetips för Split, Mat Del1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänkte fortsätta på mina inlägg om resetips i Split, och gå in på ett av mina favoritämnen, nämligen mat! Mitt största tips är att gå till de olika lokala marknaderna och köpa maten ni ska äta, istället för att gå till en matbutik. Garanterat färska produkter, och åh så goda. På marknaderna kan du hitta lite av varje, grönsaker, nötter, räkor, hemlagad ost, fisk osv. Ett stort plus är att produkterna också är rätt billiga, speciellt jämfört med Norden, så man kan med gott samvete handla på sig lite av varje.

I thought I would go back to my traveling tips in Split, and this time I will focus on one of my favorite subjects, food! My biggest tip is to go to the local markets to buy your food, instead of going to a supermarket. At the market you get fresh food, everything from vegetables, nuts, prawns, fish, homemade cheese etc. A big plus is that the products are a lot cheaper than e.g. here  in Finland, so you can easily get a nice and tasteful dinner without having to pay much for it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA