En fin Söndag

Snapchat-2582398973108686572  Snapchat--4951782199094617108

Eftersom denna måndag inte varit så speciell hittills, har mest jobbat med olika grejer på datorn och tränat, så tänkte jag berätta om min sköna Söndag istället. Igår träffade jag en kär vän till mig som jag inte sett på flera år. Vi gick till Löyly och drack en kaffe och pratade om alla år som sprungit förbi. Svårt att veta vart man ska börja när man har så mycket att prata om.
Därefter mötte jag upp min bror och vår vän Nina och så gick vi och åt på Linko, som än en gång levererade gudomlig mat. Jag åt getostsallad, har verkligen fastnat för getost nu. Jag och Benjamin ( min bror) ses tyvärr inte så ofta då båda har en massa program hela tiden men när vi väl gör det är det så roligt. Verkligen en av de största privilegierna i mitt liv att få ha en så fin bror som han.

Since this Monday hasn't been kind of special at all, I decided to tell you about my cozy Sunday instead of today. Yesterday I met a dear friend of mine, that I haven't seen for many years. We went to Löyly for a cup of coffee and updated each other about the past few years. Hard to know where to start when you have so much to talk about.
After our coffee I went to eat dinner at Linko with my brother and our friend Nina. I ate a goat cheese sallad, can't get enough of goat cheese right now haha. Me and my brother don't see each other often, since we both have much to do, but when we do hang out we have so much fun. It is really one of the best things in my life that I have a brother like him, he is the best. 


DSC_2871