Lugnet före stormen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halva veckan med jobb gjord, och vi har haft ett väldigt bra läger hittills. Igår kväll, rätt sent, körde jag från Hangö hem för att idag kunna gå på ett viktigt ärende direkt nu på morgonen. Just nu sitter jag och väntar på att min kollega ska bli klar från sitt ärende och så kör vi ut tillbaka till jobbet. Passade på att äta en andra frukost på ett för min del, nyfunnet café vid Munksnäs allén. De har väldigt gott kaffe här, och framförallt prisvärt. Yoghurten och en latte kostade totalt 6 euro, till skillnad från mitt i stan där bara en latte kan gå på 5-6 euro, tummen upp alltså för Max's Café.

Our workweek, has gone really good so far. Today I had to be early at a important errand and now it is time to drive back to work. Took the time to enjoy a second breakfast before the drive and now I'm ready to give 100% at work again. A little tip if you want to try a new café in Helsinki, try Max's café, good coffee and nice prices, my yoghurt and latte for only 6 euros. In the middle of Helsinki you can easily get to pay 5-6 euros for just  a Café Latte, so it's a good price compared to others. Time to work, bye!