Snart hemma

DSC_2817
Igårkväll hälsade vi på min förra tränare Rune och hans fru. När jag bodde i Gällivare brukade jag ta hand om deras hund med jämna mellanrum och det är alltid lika kul att hälsa på dem. Runes fru Siv bakar magiska bullar och igår hade vi tur för hon hade ett gäng i frysen.
Yesterday we visited my old coach Rune and his wife. When I lived in Gällivare I used to sometimes take care of their dog, and it is always nice to visit them. Runes wife Siv bakes super tasty cinnamon rolls and yesterday we were lucky, since she had some in the fridge. 
DSC_2819
Förmiddagen spenderades i gymet. Som jag tidigare nämnde gjorde vi ett sista cykeltest och sedan var vi klara för denna gång. Därefter åkte jag mot Kiruna och flög ner till Stockholm.
Imorgon ska jag köra iväg till Hangö för denna sommars första jobbvecka på Bredablick.
Denna helg var rätt tung och märker att kroppen fått slita lite senaste tiden. Försökte ladda batterierna genom att kolla på serier och dricka kaffe här på flygplatsen. Mycket flängande hit och dit just nu, fastän det är tungt så gillar jag det!
We spent the morning at the gym. When we were ready I went to Kiruna Airport and started the trip back to Helsinki.
Tomorrow I'm going to Hankoo for this summers first workweek. This weekend has been though and I feel that my body is quite tired. Tried to charge my batteries a little yesterday at the airport by watching Netflix and drinking coffee. 

DSC_2823