Lördag

DSC_2807

Hej!
Okej till att börja med, hur vacker är inte bilden ovan? Tagen i veckan nära Café Carousel i Helsingfors.
Hoppas allt är bra med er och att ni hittills haft en fin helg. Idag har vi alltså gjort fystester. Det är min första gång jag gör just dessa tester så det är svårt att säga hur det gått. Imorgon ska vi köra ett sista avslutande test, gå igenom lite övningar och sedan är det dags för mig att flyga hem. Har hunnit träffa ett gäng kompisar här nu senaste dagarna vilket såklart varit superroligt. Imorgon ska två tjejkompisar skjutsa mig till Kiruna ( tar ca. 1 h) så det ska bli härligt att få prata igenom den senaste tiden med dem. Vi skulle inte annars hinna träffas så det var perfekt att de kunde skjutsa mig dit, två flugor i en smäll!
Eftersom jag inte hunnit fota något här, tänkte jag visa er ett gäng bilder från veckan, bland annat från jobbet och en mysig glasskväll i stan med Dina!

Hi!
Okay, just have to comment on one thing first, how pretty isn't the picture above? Taken near Café Carousel in Helsinki.
I hope you are having a nice weekend. Mine has been okay, mostly been at the gym. We are ready with almost all test, just going to do a final bike test tomorrow. After the test we are going through some exercises, and then it's time for me to fly home. Two friends of mine are driving me to Kiruna Airport, which is going to be superfun because then we can catch up the past few months.
Since I haven't had the time to take any pictures here I thought I would show you some from my week, a few from work and the rest from a beautiful evening in the city with Dina and some ice-cream :)

DSC_2796DSC_2798DSC_2799IMG-20160531-WA0012
The best friend in the world.
DSC_2808DSC_2810