Sommarkvällar med fint sällskap

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej!
Helsingfors har fått ett nytt smultronställe vid namn Löyly. Löyly slog upp dörrarna förra veckan och har verkligen varit proppat med folk sedan dess. Vi har spenderat två kvällar där denna vecka med några kompisar. Atmosfären där är väldigt härlig och så är det såklart ett extra plus när man får umgås bredvid havet.
Igår möttes vi upp med ett gäng där, och planen var att sitta och umgås en stund. Vi hade så roligt så en stund blev till väldigt många timmar och solen hann gå ner innan vi åkte hem. Kameran var med så knäppte några kort längs med kvällen, visst ser det härligt ut? Tack gänget för en superfin kväll!

Hi,
Last week Restaurant / Sauna Löyly opened their doors here in Helsinki. We have spent two evenings there this week with my friends, and I love it there! The atmosphere is great and the place is so cozy.
Yesterday we went there again with some friends. The plan was to just be there for a couple of hours, but we had so much fun that even the sun went down before we went home haha. Below you can see some photos from yesterday, doesn't it look wonderful? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På Löyly kan man få allt från kaffe och kex till hamburgare, sallader och även vin mm. Jag hann dricka både en och annan kopp kaffe innan kvällen var slut hehe.
At Löyly you can get everything from coffee and cookies to salads, hamburgers, wine etc. Since we were there for so many hours, I had the time to drink a lot of coffee ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA