Leo Luxury Apartment

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ursprungsplanen för vår resa till Split var att vi skulle bo på hotell. Pga förändrade omständigheter bytte vi om och bokade en lägenhet istället, vilket såhär i efterhand var det absolut bästa vi kunde gjort! Vi bodde i en lägenhet som låg endast 5 minuter från den absoluta mitten av Split, vilket verkligen var toppen. Lägenheten i sig var väldigt prisvärd, inget speciellt, men fräsch, fin, öppen och praktiskt.
Enligt mig är det mer värt pengarna att hyra en lägenhet i Split än att bo på hotell. Det finns lägenheter lite runtomkring i Split och då kan man även laga egen mat med bland annat råvaror från torget som jag berättar mer om i nästa inlägg. Här får ni en liten bild av delar av lägenheten vi hyrde, det absolut bästa var nog terassen där man kunde äta frukost och lunch ute.

The original plan for our trip was that we would stay in a hotel. Because of some change of plans we decided to cancel the hotel reservation and instead rent an apartment for us, which turned out to be the best thing we could have done! We stayed at an apartment called Leo Luxury Apartment. It was a nice priceworthy, simple and fresh apartment at the perfect location. Here is some pictures from the apartment, the best thing about it was the terrace where we always ate breakfast in the morning. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA