Ben och favoritsallad

DSC_2779IMG_20160524_094552

Jag har en hel del överloppsenergi om jag inte får träna, och att sitta i ett flyg i flera timmar är betydligt lättare om man fått göra av med energin innan. Därför passade jag på att köra ett tungt benpass på morgonen innan vi packade ihop och åkte iväg till flygplatsen. Innan det åt jag och mamma en galet god getostsallad, är tokig i getost just nu, skulle kunna äta det dagligen haha.
Nu sitter vi och väntar på att få vår mat och kl. 17.30 ska vi gå ombord på flyget. Jag har med mig både kamera och dator så ska försöka hinna uppdatera regelbundet från resan.  Ha det bra så hörs vi!

Started this day with a heavy legworkout.  Afterwards I packed my bag and ate a delicious goatcheese salad. Now we are on the airport waiting for our food before it is time to board. I have my camera and my computer with me so I will try to keep you posted. Big hugs!