Nära havet vill jag bo

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det finns få saker som får mig att känna mig lika lugn och harmonisk som havet. Jag har i princip vuxit upp bredvid havet, i och med att Helsingforsregionen är rätt omringad av hav och jag har spenderat stora delar av mitt liv på vårt lande. Häromdagen var jag och min bror vid hamnen där han jobbar och jag passade på att fota lite. Magiskt vacker enligt mig, speciellt då havet glittrade i solljuset. Nu vet ni vart ni ska ta mig om ni vill få mig att stortrivas ;)
Idag har jag haft en toppen dag, träffat mycket kompisar och nu ska jag börja packa eftersom imorgon åker vi till KROATIEN!!

There is few things that makes me feel so calm and harmonious as the sea. I have pretty much grown up by the sea and just looking at it makes me happy, especially when it is as beautiful as above. Me and my brother spend some time at the harbor where he works so I took the opportunity to take some pictures. Anyways now you know something new about me and also where you should bring me if you want to be sure that I will feel comfortable ;)
My monday has been great, I have met a lot of friends and now I will start packing because tomorrow we are going to CROATIA!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA